Soluțiile la problemele noastre cer deseori mari eforturi -Omraam Mikhael Aivanhov


Omraam Mikhael Aivanhov

    “Primiţi în sinea voastră răspunsuri la toate problemele, la toate rugăciunile voastre. Dacă nu le auziţi, aceasta se datorează grosimii zidurilor de care v-aţi înconjurat în voi înşivă, permiţând apariţia gândurilor, a sentimentelor, a dorinţelor şi a faptelor neinspirate de iubire, de înţelepciune şi adevăr. Începeţi să dărâmaţi aceste ziduri şi veţi auzi.

Desigur, se poate întâmpla ca răspunsul primit să nu fie foarte uşor de acceptat. Atunci când vă zbateţi într-o situaţie încurcată, întrebându-vă cum să o clarificaţi, vă închipuiţi că va apare o soluţie care să vă scoată din ea ca prin atingerea unei baghete magice. Ei nu, această soluţie vă poate cere strădanii enorme. Nu renunţaţi însă, iar dacă soluţia este cu adevărat aceasta, chiar neplăcută, ea valorează mai mult decât toate ezitările, incertitudinile, neliniştile în care aţi trăit până atunci. Puteți fi siguri că aceste suferințe nu vă vor părăsi până când nu veţi accepta să faceţi aceste eforturi.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Sursa http://portalspiritual.com/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/solutiile-la-problemele-noastre-cer-deseori-mari-eforturi/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s